Part of Food Union Group

Persondatapolitik

Dette website udbydes af Premier Is (Mejerigaarden A/S), og når du klikker dig ind på websitet indsamler vi en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte.

Dette website forpligtiger sig til at overholde de til enhver tid fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondata.

 

Hvilke informationer indsamler vi om dig:

Når du besøger vores website premier-is.dk indsamler og lagrer vi oplysninger, vi kan henføre til dig som person. Vi indsamler ikke personhenførbare oplysninger uden at du selv har givet os disse oplysninger. Fx når registrerer dig i en konkurrence, eller når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Personhenførbare oplysninger afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os tilladelse til.

 

Hvad skal Premier Is bruge mine informationer til?

På premier-is.dk benytter vi cookies, til at registrere, hvad vores kunder ser på hjemmesiden, styre visningsflow samt til at måle trafikken på hjemmesiden. Vi benytter disse oplysninger til at forbedre vores hjemmeside og din brugeroplevelse, så du slipper for at indtaste dine oplysninger igen, hvis du er en tilbagevendende kunde.

En cookie er en lille stump data, der gemmes i din browser og som kan læses af enten premier-is.dk eller af vores partnere. 

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.


Hvad sker der, når jeg tilmelder mig jeres nyhedsbrev eller en konkurrence?

Tilmelding er naturligvis gratis og uforpligtende. Med din accept accepterer du samtidig, at Premier Is kan bruge dine data til marketingsformål såsom at sende dig nyheder, inspiration, opskrifter og iskolde tilbud.

Hvis du ikke ønsker at modtage vores nyhedsbrev, kan du til en hver tid afmelde det via linket i nyhedsbrevene. Hvis du har brug for hjælp så kan du kontakte vores kundeservice på kundeservice@premier-is.dk, som sidder klar til at hjælpe dig. 

 

Kontaktoplysninger

Hvis du ønsker nærmere oplysninger kan henvendelser rettes til:

Mejerigaarden A/S

Sennelsvej 1

7700 Thisted

kundeservice@premier-is.dk
+45 9618 3500
 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

 

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.